Ποια Ταραμπάνκο;;! Αυτό είναι το κορίτσι που μπαίνει survivor και θα τα σαρώσει όλα!

featured image

Ποια η σχέση της με τον στίβο, οι λόγοι που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, η πρόταση γάμου στη Μαγιόρκα από Έλληνα πρωταθλητή και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της!

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο λόγω ονόματος και… προϊστορίας να έχει τραβήξει όλα τα βλέματα πάνω της ενόψει της επιστροφής της στο Survivor, ωστόσο μαζί της στο παιχνίδι θα μπει και μία δυνατή αντίπαλος, που μάλλον θα πρέπει να φοβάται!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ετοιμάζεται ν’ ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Έκλεισε έναν κύκλο και ανοίγει άλλους. Επαγγελματικά και προσωπικά.

Μια όμορφη παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους του στίβου, αποφάσισε να μας κρεμάσει τα σπάικ της. Στα 26 της χρόνια η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα βάλει άλλους στόχος και προτεραιότητες. Ποιοι είναι αυτοί; Η συμμετοχή της στο Survivor!

Μία από αυτές είναι να ανεβεί και τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον αγαπημένο της Πάνο Τριβυζά. Το στιβικό ζευγάρι είναι έτοιμο να φορέσει κουλούρες. Τον προσεχή Σεπτέμβριο. Έχουν περίπου πέντε χρόνια σχέσης. Κάποια μηνύματα στο Facebook αρκούσαν για να κλειστεί το ραντεβού. Η χημεία υπήρξε. Τα social media είναι μέρος της πραγματικότητας για την ίδια. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Αλλά δεν της αρέσουν και πολύ. «Αν για παράδειγμα, πάω μια βόλτα με κάποιον δεν θα βγάλω ποτέ το κινητό πάνω στο τραπέζι. Αν όμως το κάνει ο άλλος και ασχοληθεί κάποια στιγμή με το κινητό του θα το κάνω και εγώ».

Η πρόταση στη Μαγιόρκα

Ο Έλληνας πρωταθλητής στα σπριντ και πυροσβέστης στο επάγγελμα την είχε παρατηρήσει και πιο μικρή την Σταυρούλα. Μας το μαρτύρησε! Όμως δεν είχε κάνει κάποια κίνηση. Συνέβη αργότερα και φαίνεται πως το μήνυμα ήταν εύστοχο και κέντρισε το ενδιαφέρον της Σταυρούλας για το ραντεβού. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και δεν άργησε πολύ να έρθει και η πρόταση γάμου. «Είχαμε πάει στη Μαγιόρκα. Θυμάμαι είχε πολύ άγχος. Είχε κρύψει στη βαλίτσα το δαχτυλίδι και πήγα να την αδειάσω και προσπαθούσε να το αποφύγει για να μην το βρω», θυμάται η Σταυρούλα. Η πρόταση έγινε το 2018. Το ζευγάρι συζεί τα τελευταία χρόνια.

Επαγγελματικά η Σταυρούλα είναι γυμνάστρια και έχει στο πρόγραμμά της διάφορα personal. Τελείωσε τη Γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα δρόμους. Δεν θα τη δούμε όμως προπονήτρια. «Όχι δεν θέλω να ασχοληθώ. Ίσως γιατί πιστεύω πως θα είμαι αυστηρή».

Πάντως, ως γυμνάστρια μέσα από τα social media δίνει και κάποιες συμβουλές για γυμναστική, αλλά και διατροφή.


Πειθαρχία και ειλικρίνεια

Πάντως, στην αθλητική της καριέρα χαρακτηρίζονταν από την πειθαρχία της. Προσπαθούσε με ότι πιαστεί να το κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό, που πολλές φορές από κάποιους μπορεί να παρεξηγηθεί. Είναι απόλυτα ειλικρινής. Αν έχει κάτι να πει, θα το πει. «Έμαθα να κερδίζω και να χάνω και είχα σεβασμό στους αντιπάλους», προσθέτει στα χαρακτηριστικά της.

Διαβάζει και πολλά βιβλία. Ειδικά αυτά που αφορούν την αυτοβελτίωση. Το τελευταίο της είναι η «Αυτογνωσία» του Γιώργου Δημόπουλου.

 Σταυρούλα Χρυσαειδή: Οικογενειακή υπόθεση

Το να ασχοληθεί με τον στίβο δεν ήταν δύσκολη υπόθεση. Ο στίβος αρέσει στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον πατέρα της Σταυρούλας, που έκανε παλιότερα στίβο. Ενώ και ο αδελφός της, Θανάσης ήταν πρωταθλητής στα 110μ. εμπόδια. Γράφτηκε στον ΟΦΚΑ Οδυσσέας και έκανε τα πρώτα της στιβικά βήματα. Έπαιζε με διάφορα αγωνίσματα. Έχοντας κάνει πιο μικρή και ενόργανη, είχε μια πλαστικότητα. Αρχικά έκανε εμπόδια. Κάποια θέματα με τους δικέφαλους της και λόγω πως δεν είχε κάνει καλή ενδυνάμωση, την έκαναν να δοκιμάσει στις αποστάσεις. «Ήμουν άτυχη, γιατί με τα προβλήματα που είχα ξεκίνησα μεσαίες αποστάσεις. Έτρεχα 800μ. και 1.500μ. Έπαθα όμως γαστρεντερίτιδα και μάλιστα, πολύ άσχημα και σκωληκοειδίτιδα. Όλα με αυτά με κράτησαν πίσω. Δοκίμασα μετά τα στιπλ και με αυτά έκλεισα. Από πέρσι άρχισα να μην το ευχαριστιέμαι. Δεν είχα και τις βοήθειες που θα ήθελα, δούλευα παράλληλα και έτσι, αποφάσισα να σταματήσω».

Τα χόμπι

Έφυγε αγωνιζόμενη τα τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο. Πάντως, ξεκίνησε προπονήσεις με την Καρολίνα Σκούρτη, έχοντας φύγει από τον προπονητή Σταύρο Καρρέ που γυμνάζονταν μαζί του τα τελευταία χρόνια. Όμως λίγο μετά σταμάτησαν τη συνεργασία τους.

Τώρα έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με μια άλλη της αγάπη, τα σκυλιά της, τη Χάνα και τον Όσκαρ. Της αρέσει και το σκι και σίγουρα οι περιπέτειες. Και τα παιχνίδια. Πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στο «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα». Οι περιπέτειες αφορούν ακόμη και όταν κάθεται στο σπίτι της και βλέπει τηλεόραση. Αν δει κάποιος ταινία ή σειρά μαζί της, να είναι έτοιμος για περιπέτεια. Και δυνατές σειρές. Αγαπημένες της «Game of Thrones» και «Walking Dead».

Είναι της περιπέτειας! Ένα από τα χόμπι της είναι το σκι

Πηγή: stivostime.gr



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.