Πόσο στημένα όλα! Το σενάριο Μυριέλλας - Κατσαούνη επαληθεύτηκε και στο ρουμανικό Survivor

featured image

Ένα φλερτ, ένας τσακωμός στην παραλία, ένας σύντροφος που παρακολουθεί τα όσα γίνονται στο παιχνίδι και ένα σενάριο που τελικά κάτι μας θυμίζει.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κέντρισαν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού στο φετινό Survivor, είχε να κάνει με το φλερτ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή. Το γεγονός, μάλιστα, πως η ηθοποιός διατηρούσε μια σχέση εκτός παιχνιδιού, έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον τον μεταξύ τους έρωτα.

Κάποιοι παίκτες, όπως ο Βαλάντης, δεν μπόρεσαν να κρατηθούν βλέποντας το σκηνικό και έτσι είχαμε και τον πρώτο μεγάλο τσακωμό στο συμβούλιο του νησιού, αλλά και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Η σχέση του Κατσαούνη και της Μυριέλλας πέρασε στη συνέχεια από χίλια κύματα. Οι δυο τους αρχικά ήρθαν κοντά, στη συνέχεια απομακρύνθηκαν, μετά έδωσαν μερικά φιλιά και κατέληξαν να είναι απλά αντίπαλοι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλε γράμμα στη μητέρα του Άλκη, ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι – Τι της γράφει

 

Την ίδια ώρα, οι εκπομπές στην Ελλάδα άρχισαν να ασχολούνται έντονα με τη «σχέση» του Survivor, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και ο John Lygnos, o σύντροφος της Μυριέλλας, τον οποίο πολλοί αναζήτησαν, προκειμένου να σχολιάσει τα όσα γίνονταν στο ριάλιτι. Όσο συνέβαιναν όλα αυτά, τα νούμερα τηλεθέασης αυξάνονταν και ο Ατζούν Ιλιτζαλί «έτριβε» τα χέρια του από ικανοποίηση.

Δεν ήταν, βέβαια, λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι όλο αυτό το love story, που παρακολουθήσαμε για αρκετές ημέρες στο Survivor, αποτελούσε μέρος ενός σεναρίου. Προς υπεράσπισή τους, λοιπόν, να πούμε ότι σχεδόν το ίδιο σενάριο επαληθεύτηκε τις ίδιες ακριβώς ημέρες και στο ρουμανικό ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται αυτή την περίοδο σε γειτονική παραλία του Άγιου Δομίνικου.


Survivor

Tι έγινε ακριβώς; Όπως και στο δικό μας Survivor, ξεκίνησε ένα φλερτ μεταξύ δύο παικτών, του μοντέλου, Laura Giurcanu και του Youtuber, TJ Miles, οι οποίοι ανήκουν στους Διάσημους.

Σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι, μάλιστα, οι δυο τους απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα τους, μπήκαν στη θάλασσα κι έμειναν εκεί για αρκετές ώρες, όπου ήρθαν αρκετά κοντά.

Survivor

Λίγο αργότερα ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς στην παραλία των κόκκινων, καθώς μια παίκτρια, η Andreea Tonciu (ο δικός τους Βαλάντης), είπε με ύφος στην Laura πως «το βρίσκω παράλογο να έχεις σοβαρή σχέση στη χώρα σου, να δηλώνεις ερωτευμένη και να κάθεσαι στο νερό για τρεις ώρες με ένα άλλο αγόρι».

Η κόντρα των δυο τους συνεχίστηκε για κάποιες ημέρες, μέχρι που η Andreea ψηφίστηκε ως υποψήφια για αποχώρηση και τελικά το κοινό της «έστειλε» σπίτι της.

Ταυτόχρονα, οι εκπομπές στη Ρουμανία άρχισαν να επικοινωνούν με τους φίλους και τους συγγενείς της Laura, καθώς και με τη σχέση της, ούτως ώστε να σχολιάσουν τα όσα διαδραματίζονταν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο σχολείο με φώναζαν γυναικούλα, σήμερα βγαίνω στην τηλεόραση μια γυναικάρα

Τι μας θυμίζει…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.