“Survivor” – Ξέσπασε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για τον γιό του – «Είχαν βρει αντικαταστάτη»

featured image

Σας το γράψαμε πρώτοι. Ο Λάμπρος ήταν εκείνος που πήρε τις λιγότερες ψήφους και ο κόσμος τον έστειλε στο σπίτι του. Η ώρα πέρασε το επεισόδιο μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά… και οι αντιδράσεις ήταν πολλές.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας με το που είδε την αποχώρηση του γιού του προέβην σε μια σειρά αναρτήσεων. Αναρτήσεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Πάρτε μια γεύση

«Έφυγε λοιπόν νωρίς – όπως το είχαμε μάθει – ο Λάμπρος από το Survivor γιατί… γιατί έτσι. Κάπως έτσι τα είχαν τα είχαν υπολογίσει. Έφυγε μέσα στις σφιχτές αγκαλιές, τα δάκρυα, τα χειροκροτήματα των παικτών της ομάδας του και των αντιπάλων. Κύριος πήγε, κύριος έφυγε, μέσα σε έκπληξη, απορία και αγάπη. Αναρτώ τη φωτογραφία από την τελευταία νίκη του. Ένας “διάσημος μαχητής”. Που τους κατέκτησε όλους με τη στάση του, τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα του. Το άδικο ουκ ευλογείται. Γυρίζει στους ανθρώπους του και τη δουλειά του. Πάμε γι’ άλλα αγόρι μου. Τα καλύτερα έρχονται. Μα πως θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Τόσες ώρες στεναχωριόμουνα. Τώρα…»




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.