Το άγνωστο βίντεο με τον Ατζούν «πρόδωσε» τον επόμενο Μαχητή του Survivor, Iδoύ πoιός μπαίνει στο παιχνίδι

featured image

Το Survivor έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τη φετινή σεζόν και οι παίκτες που το απαρτίζουν παίζουν καταλυτικό παράγοντας σ’ αυτό.

Πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης, ο Ατζούν Ιλιζταλί, μαζί με την ομάδα του, συναντήθηκαν με τους υποψήφιους παίκτες που θα απάρτιζαν την ομάδα των “Μαχητών”, ώστε να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Τα γράφαμε. Οριστικό τέλος απο το ριάλιτι επιβίωσης ο Πηλίδης

Ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, φανερώνει μια ιδιαίτερη στιγμή που είχε ο παραγωγός του Survivor με έναν υποψήφιο παίκτη.


Ο παίκτης που έχει επιλεγεί, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο survivor

O Γιάννης Αεράκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στα κάστινγκς του ριάλιτι επιβίωσης και στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, βλέπουμε τη στιγμή που ο Ατζούν Ιλιτζαλί του ανακοινώνει ότι περνά στην επόμενη φάση, με τον υποψήφιο παίκτη και Youtuber φανερά ενθουσιασμένο να τρέχει να αγκαλιάσει τον παραγωγό.

Το βίντεο, λοιπόν, αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος παίκτης, για τον οποίο είχε γίνει ιδιαίτερος λόγος πριν ξεκινήσει το survivor, είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε ή είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαν επιλεχθεί, αν και προς το παρόν, τηρείται σιγή ιχθύος και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.