O Νίκος Μουρατίδης «τελείωσε» τον Σάκη Ρουβά με 5 λέξεις και είπε όσα δεν τολμάει να πει κανείς

featured image

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του Σάκη Ρουβά, σχολιάζοντας και τις δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Νίκος Μουρατίδης έκανε λόγο για απανωτά λάθη που έχει κάνει ο ερμηνευτής στην καριέρα του, αναφερόμενος και στην συναυλία που παραχώρησε στον Λυκαβηττό, για την οποία λόγω του κόστους είχαν ξεσπάσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

Νίκος Μουρατίδης: Η αιχμηρή δήλωση κατά του Σάκη Ρουβά

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Υποκλίθηκε μέχρι και ο Φερεντίνος: Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Deal

Σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο κ. Μουρατίδης δεν δίστασε να τον κατακεραυνώσει, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο τραγουδιστής θα πρέπει να σταματήσει «να ανακατεύεται και να κάτσει σπίτι του».

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.