«Πόλεμος» για την κληρονομιά του Τράγκα: Άρχισαν τα ενδοοικογενειακά εξώδικα για την περιουσία του

featured image

Γιώργος Τράγκας: Φαίνεται πως τα περιουσιακά στοιχεία του γνωστού δημοσιογράφου μετά τον θάνατο του έχουν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους κληρονόμους του.

Οι κληρονόμοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπροσωπούνται από τους δύο μεγαλύτερους δικηγόρους της χώρας, τον Νίκο Αγαπηνό και τον Θέμη Σοφό.

Γιώργος Τράγκας: Η εξώδικη δήλωση κατά του Φρέντι Τράγκα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Livenews, η αμύθητή περιουσία του Γιώργου Τράγκα έχει δημιουργήσει ανταλλαγή σκληρών εξώδικων στους κληρονόμους του. Από την μία με εξώδικη δήλωση της η πλευρά που εκπροσωπεί την σύζυγο Μαρία Καρρά και τον γιο του Ιωάννη Τράγκα, στρέφεται κατά του άλλου γιου, Φρέντι Τράγκα.


«Στις συναντήσεις μας εσείς μας ζητήσατε επίμονα να μην εμφανιστείτε πλασματικά ως κληρονόμος, διότι, αφενός, λόγω της εργασίας σας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού δεν θέλετε να εμφανίσετε την περιέλευση σε εσάς περιουσιακών στοιχείων από την κληρονομιά του εκλιπόντος, αφετέρου δε, δεν επιθυμείτε να έχετε στο μέλλον κανενός είδους ευθύνη για το υφιστάμενο παθητικό της περιουσίας του εκλιπόντος, που ενδεχομένως προκύψει στο μέλλον» αναφέρεται.

Από την άλλη πλευρά η νομική γραμμή που έχει επιλεγεί είναι να μην κάνουν προς το παρόν καμία δήλωση.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.