Κακά μαντάτα για τον Σάκη Ρουβά: Εκτός τηλεόρασης μετά το κύμα οργής και τις δηλώσεις του για Λιγνάδη;

featured image

Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όταν ερωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης προορίζεται για την παρουσίαση του show «The Masked Singer», ωστόσο μετά τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του, o ΣΚΑΪ προβληματίζεται αν πρέπει να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα την εκπομπή.

Σάκης Ρουβάς: Αναμένεται η ανακοίνωση του καναλιού για το «The Masked Singer»

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Κυνική παραδοχή του Βασιλακόπουλου: «Η μάσκα έξω σας προστατεύει μόνο από το κρύο»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του okmag, η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια για «πάγωμα» του σόου «The Masked Singer». Αντιθέτως ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βγει στον αέρα το συντομότερο, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα δικαιώματα του project που έχει στη διάθεσή του.

Τον έκαναν να ντρέπεται για το παιδί του: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για το βίντεο του γιου του

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη θέση από το κανάλι του Φαλήρου για το πολυδιαφημιζόμενο σόου. Υπενθυμίζουμε πως το «The Masked Singer» πρόκειται για ένα project στο οποίο celebrities φορούν ολόσωμα κοστούμια την ώρα που τραγουδούν και η ταυτότητα τους γίνεται γνωστή μόλις αποχωρήσουν. Μια ακριβή παραγωγή που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.