Ανατροπή στην δολοφονία του Άλκη – “Δεν τον σκότωσαν με το δρεπάνι…”

featured image

Ο Απόστολος Λύτρας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 21χρονου Έλληνα, που φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Αποτυπώματά του βρέθηκαν στο αναδιπλούμενο δρεπάνι του φονικού, με τον δικηγόρο να δίνει τη δική του εκδοχή στα όσα έγιναν.

Όπως είπε ο 21χρονος είχε πράγματι μαζί του το δρεπάνι, αλλά δεν πήγε με αυτό στο σημείο που δέχονταν επίθεση οι τρεις φίλοι. «Ο Άλκης δεν σκοτώθηκε με αυτό το δρεπάνι» λέει ο κύριος Λύτρας και συνεχίζει:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

«Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει σκοτωθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο» είπε ο δικηγόρος. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.