Η γιαγιά που προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα: «Έχω μετανιώσει, έχω βοηθήσει κόσμο και τώρα βρέθηκα σ' αυτή τη θέση»

featured image
Η γιαγιά λόγω της φτώχειας της προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ. Συγκίνησε με την ιστορία της.

«Ήταν λάθος μου, έχω μετανιώσει. Δεν ήμουν ο εαυτός μου εκείνη την στιγμή. Δεν μπορώ κι εγώ η ίδια να πιστέψω πως έγινε. Έχω βοηθήσει πολύ κόσμο στην ζωή μου και τώρα βρέθηκα σ΄ αυτή τη θέση», ανέφερε η ηλικιωμένη, που προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα από Super Market, στο Star, όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου.

Η γυναίκα έφτασε να το κάνει λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Η υπάλληλος του Δήμου Καματερού, η οποία συνάντησε την γυναίκα, ανέφερε πως «είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μας είπε ότι νιώθει πολύ άσχημα. Με έχει συγκινήσει. Πολλοί άνθρωποι έχουν την ανάγκη μας. Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγε. Ηρέμησε κάπως, της πήγαμε λουλούδια, τρόφιμα. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Τον έκαναν να ντρέπεται για το παιδί του: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για το βίντεο του γιου του

Η ηλικιωμένη προσπάθησε να πάρει από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ λίγο κρέας και τυρί.

Οι υπεύθυνοι κάλεσαν την αστυνομία και η γυναίκα προσήχθη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Αρκετός κόσμος βλέποντας το περιστατικό, προθυμοποιήθηκε να πληρώσει το ποσό των τροφίμων, όμως οι υπεύθυνοι ήταν ανένδοτοι.

Ωστόσο δεν προχώρησε η δίωξη της ηλικιωμένης γυναίκας, με παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης. Μάλιστα και η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θα έρθουμε σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.