Υπάρχει βίντεο από τους θαλάμους του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα

featured image

Βίντεο φαίνεται πως έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους μέσα από τους θαλάμους του νοσοκομείου που είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα, το τελευταίο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν μερικές εβδομάδες.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης 16ης Φεβρουαρίου στην εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA, καθώς οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτίνα μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη παρουσίαζε κάποια επεισόδια, ζήτησαν από τους συγγενείς της να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, ώστε να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και να έχουν εικόνα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


9 ερωτήματα κόλαφος για τον θάνατο των 3 αγγελουδιών

Σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα βίντεο, τα οποία έχουν τραβήξει συγγενείς, δεν δείχνουν να συμβαίνει κάποιο ιδιαίτερο ή καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας, που να δικαιολογεί αυτή την αστάθεια.

Ταυτόχρονα, δεν προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων στους γονείς των τριών κοριτσιών που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τα παιδιά.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πολλά από τα επεισόδια που παρουσίασαν τα κορίτσια έχουν γίνει τα Σαββατοκύριακα και αυτή η πληροφορία έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

 

«Όλα πέθαναν Σαββατοκύριακο» – Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Συγκεκριμένα, οι θάνατοι των κοριτσιών σημειώθηκαν Σάββατο και Κυριακή. Η Μαλένα, το πρώτο παιδί που πέθανε, «έσβησε» το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019. Η Ίριδα, το 6 μηνών βρέφος, πέθανε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε ημέρα Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.