Κωνσταντάρας για Βαλάντη: «Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ γιατί αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα»

featured image

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, οι οποίοι μετά την αποχώρηση τους από το Survivor ρίχνουν τα βέλη τους ο ένας τον άλλον.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μάλιστα, δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε να ξεχάσει την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο παιχνίδι, ενώ σήμερα μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» άφησε να εννοηθεί πώς αν η παραγωγή του reality επιβίωσης έδειχνε όσα έχει πει ή κάνει ο τραγουδιστής θα υπήρχαν άσχημες συνέπειες για εκείνον.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Ο Βαλάντης έχει πολλά θέματα να λύσει. Έλεγε ψέματα για όλους, φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα σε γυναίκες. Είπε πολύ άσχημα λόγια, τα οποία αν τα βλέπατε… νομίζω ότι θα παύατε να ζητάτε την άποψη του Βαλάντη για ορισμένα θέματα. Η αξία αυτών που λέει ο Βαλάντης για μένα είναι υπό του μηδενός. Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ, γιατί αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα και όχι εκεί που είναι», είπε χαρακτηριστικά.


Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει ο Βαλάντης ο οποίος με τη σειρά του σημείωσε πως: «Απορώ ακόμα πώς τολμά και λέει τέτοια πράγματα. Το ότι είναι τεμπέλης δεν το αρνείται κανείς από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Λάμπρο. Εύχομαι όλα τα πράγματα να παίξουν στον αέρα. Ο Λάμπρος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μακάρι να παίξουν και πράγματα τα οποία δεν παίχτηκαν καθόλου. Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό για να πάρει μια διάσταση η παρουσία του στο παιχνίδι»

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.