Τα ερωτήματα των γιατρών για τους θανάτους των κοριτσιών μετά τη συνέντευξη των γονιών τους

featured image

Μετά τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρουσίασε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, στο MEGA, τα ερωτήματα που θέτουν οι γιατροί.

Η μητέρα των κοριτσιών περιέγραψε πως η Μαλένα έμεινε εννέα ημέρες στο νοσοκομείο και ένα 24ωρο πριν καταλήξει έκανε την πρώτη της χημειοθεραπεία. Οι γιατροί ξεκαθαρίζουν πως εκείνη την ημέρα το παιδί έκανε την ενέσιμη χημειοθεραπεία και το κορίτσι είχε πάρει χάπια, τα οποία είχαν αποδώσει τις προηγούμενες ημέρες. Δηλαδή, η ενέσιμη χημειοθεραπεία ξεκίνησε την ένατη ημέρα και μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί είχαν αναφέρει ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και ότι η κατάσταση είναι ιάσιμη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Τον έκαναν να ντρέπεται για το παιδί του: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για το βίντεο του γιου του

Υπάρχει βίντεο από τους θαλάμους του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα

Κυνική παραδοχή του Βασιλακόπουλου: «Η μάσκα έξω σας προστατεύει μόνο από το κρύο»

Οι γιατροί ανησύχησαν και ξαφνιάστηκαν όταν πέθανε αιφνίδια η Μαλένα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλά για ηπατική ανεπάρκεια και οι γιατροί απορούν για το πως βρέθηκε αυτό το πρόβλημα.

Ως προς τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δεν δείχνει αν έχει πεθάνει από ανακοπή. Οι γιατροί λένε πως το αίμα στο πανάκι θα προέκυπτε εάν το βρέφος είχε κάποιο πνευμονολογικό πρόβλημα ή πνευμονικό οίδημα.

Παράλληλα, οι γιατροί λένε πως η Τζωρτζίνα όσο βρισκόταν στην ΜΕΘ δεν εμφάνιζε συμπτώματα, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους μόλις το παιδί γύριζε σε απλή κλίνη. Μάλιστα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» υπήρξε μεγάλη αναστάτωση από τον ξαφνικό θάνατο της Τζωρτζίνας και το νοσοκομείο κάλεσε την εταιρία που είχε βάλει τον απινιδωτή για να δουν εάν λειτουργεί καλά.

Τέλος, ξεκαθαρίζεται πως όταν οι γιατροί κάνουν λόγο για ενεργοποίηση του βηματοδότη λόγω ξαφνικής βραδυκαρδίας θεωρούν ιδιαίτερα πιθανό να υπήρχε εξωτερικό αίτιο όχι ως προς το μηχάνημα, αλλά το παιδί. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.