Η ώρα της αλήθειας – «Δέχονται απειλές οι γονείς που έχασαν τα τρία παιδιά τους»

featured image

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στην Πάτρα, για την μυστηριώδη υπόθεση με τα τρία νεκρά αδέρφια της οικογένειας Δασκαλάκη που έσβησαν μέσα σε τρία χρόνια.

Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους και παράλληλα προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια τους. Μια σειρά από μαρτυρίες γιατρών, ακόμα και ανθρώπων από το περιβάλλον της οικογένειας, που περιγράφουν τα δραματικά γεγονότα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι γονείς τις τελευταίες μέρες δέχονται απειλές από ορισμένους που όπως φαίνεται τους έχουν στοχοποιήσει. Οι ίδιοι παραμένουν ενωμένοι και περιμένουν να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο. Πρόκειται για απειλές από άγνωστα σε εκείνους άτομα, που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες. Απειλές που γεννούν φόβους, με την αστυνομία να έχει μονίμως στραμμένη την προσοχή της, στο σπίτι που μένει η μητέρα και ο πατέρας.

Οι γονείς ζουν το δράμα τους, θρηνώντας για τον χαμό των παιδιών τους, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (14.02.2022) εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τοποθετήθηκαν για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Μέσω την πληρεξουσίων δικηγόρων της, η οικογένεια αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που τα τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και τονίζει πως λόγω του πένθους δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να απαντά σε κάθε -όπως το χαρακτηρίζει- ανακριβές ή κακόβουλο δημοσίευμα. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.