Ραγδαίες εξελίξεις για τον νεκρό χορευτή – “Κάποιος έριξε τον Τζόυς στη δεξαμενή”

featured image
Ο Γάλλος χορευτής είχε βρεθεί νεκρός σε μια δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά και μέσα σ’ αυτήν οι Αρχές είχαν εντοπίσει χαραγμένα ορισμένα στοιχεία της υπόθεσης, τα οποία φέρεται να χάραξε ο νεαρός, ο οποίος αργοπέθαινε μέσα στον μαρτυρικό του κλωβό.

Το «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και συνομίλησε με την φίλη του αδικοχαμένου Τζόις, που γνώρισε στην Ελλάδα και αμέσως δέθηκε μαζί της. Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας του Τζόις.

“Ήμουν έτοιμη για το νοσοκομείο, ήταν ένα σοκ για μένα. Με τον Τζόις είχαμε επαφή, κάναμε παρέα, μοιραστήκαμε κάποια πράγματα, και ξαφνικά εξαφανίζεται και πέφτουν όλα πάνω μου, δημοσιογράφοι, η αστυνομία, και δικηγόροι. Δεν ήξερα τι έκανε στην προσωπική του ζωή, σε ένα πάρτι γνωριστήκαμε, εγώ τον βοήθησα, ήξερα ότι θα συμβούν όλα αυτά;  Ενθουσιάστηκε με μένα και ήθελε να μείνει στην Ελλάδα παραπάνω. Ήταν σκληρός και απάνθρωπος ο θάνατος του, ήταν και αδύνατος πόσο να αντέξει; Άντεξε μια εβδομάδα γιατί είχε δύναμη ψυχής. Το παιδί είχε όνειρα, θέληση για ζωή και ταξίδια, είχε μέλλον σαν άνθρωπος. Κανονίζαμε ταξίδια. Ήταν ενθουσιασμένος για τη ζωή. Τα έχω δει τα μηνύματα που έγραψε. Είχα πάει στη ΓΑΔΑ τέλος Μαϊου και τα ήξερα όλα αυτά. Κάποιος τον έριξε στο πηγάδι αυτό πιστεύω. Έχω ενημερώσει την αστυνομία. Όταν βρέθηκε ο σκελετός έπαθα και άλλο σοκ. Δεν ήξερα που ήμουν εκείνη την ημέρα. Τον είδα στον ύπνο μου και αισθάνθηκα τον πόνο του. Ήταν σοκαριστικό” είπε η φίλη του Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ.
“Ήταν και κάποια άλλα άτομα μαζί του στη υδατοδεξαμενή που δεν έκαναν κάτι” είπε η Αγγελική Νικολούλη.
“Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από την υπόθεση του Τζόις. Έρχονται και άλλες μαρτυρίες στην οικογένεια που αναμένεται να γίνουν καταθέσεις. Ξεσκονίζονται καταθέσεις ξανά από τις ανακριτικές αρχές. Τα μηνύματα απασχόλησαν πολύ την οικογένεια, ένα από τα πιο συγκλονιστικά είναι αυτό που αναφέρει ότι δεν ήταν αυτοκτονία. Η οικογένεια αναγνώρισε τον γραφικό χαρακτήρα του Τζόις. Η αστυνομία αναλύει τα γραφόμενα. Αναμένουμε τις εξελίξεις” είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του Τζόις.



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.