Στην… πένα φαίνεται πως κυκλοφορεί στις γυναικείες φυλακές της Θήβας η Έφη Κακαράντζουλα

featured image

Στην… πένα φαίνεται πως κυκλοφορεί στις γυναικείες φυλακές της Θήβας η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και βαμμένη

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η συγκρατούμενή της, που φέρεται να πυροβόλησε τον γιατρό μπροστά στα μάτια της κόρης τους στο Χαλάνδρι, ανέφερε ότι η καταδικασμένη για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια γυναίκα ψυχρή, που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι, ενώ έχασε το δικαίωμα να κάνει μεροκάματα στην φυλακή, καθώς έκλεψε κάποιο ρούχο από την αποθήκη των φυλακών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Παράλληλα, η γυναίκα πρόσθεσε πως η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στην φυλακή από άλλες συγκρατούμενες και πως σε όλες τις κρατούμενες κάνει εντύπωση ότι η Έφη Κακαράντζουλα είναι πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και βαμμένη, προσέχοντας τη σιλουέτα της.


Η Ιωάννα θα ζητήσει αποζημίωση, αλλά όχι για τον εαυτό της

Στο μεταξύ, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ολοκλήρωσε το δέκατο χειρουργείο. Οι γιατροί πήραν δέρμα από το κεφάλι για να αποκαταστήσουν κάποιες από τις ουλές στο πρόσωπο και στα χέρια της, ενώ σε έναν μήνα θα προχωρήσει σε 11ο χειρουργείο. Ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι επίκειται η κατάθεση αγωγής αποζημίωσης από την καταδικασμένη δράστιδα.

Ο Νίκος Αλεξανδρής αποκάλυψε πως «με την αγωγή που θα γίνει, η Ιωάννα θα μας δώσει και άλλες αφορμές για να την λατρέψουμε. Για τον εαυτό της δεν θα ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Πού και πώς θα διατεθούν τα χρήματα αυτά θα αποκαλυφθεί εν καιρώ. Αυτό το κορίτσι αποτελεί έναν «φάρο» για την κοινωνία, προσπαθεί να προχωρήσει την ζωή του και παράλληλα να προσφέρει στήριξη σε όλους τους κακοποιημένους». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.