Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για νέα κακοκαιρία με χιόνια ακόμα και στην Αττική

featured image

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για νέα κακοκαιρία την ερχόμενη Τρίτη η οποία ενδεχομένως να φέρει χιόνια και στην Αττική

Μπορεί το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται να κυλίσει με καλό καιρό σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η καλοκαιρία αυτή, όμως, φαίνεται ότι θα είναι πρόσκαιρη με τον Σάκη Αρναούτογλου να περιγράφει μια ψυχρή εισβολή που φαίνεται ότι θα χτυπήσει την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός φονιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον μισθοφόρο

Όπως ανέφερε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ήδη από τη Δευτέρα αναμένεται να πυκνώσουν τα σύννεφα στα βόρεια με βροχές και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας ενώ την Τρίτη αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού.


Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η κακοκαιρία θα κινηθεί από βορρά προς νότο με χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες αλλά και τις αρκετές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. «Θα δούμε αν θα φτάσουν τα χιόνια και στην Αττική γιατί υπάρχουν ενδείξεις και για την Εύβοια» σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου προσθέτοντας ότι οι άνεμοι την Τρίτη θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν με εντάσεις έως και 9 μποφόρ.

Παράλληλα ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό, σήμερα Παρασκευή, καθώς θα πνέουν ισχυροί βοριάδες μέχρι το μεσημέρι «στη νότια νησιωτική χώρα και κυρίως στην Κρήτη όπου δεν αποκλείεται οι ριπές τους αγγίξουν και να ξεπεράσουν τα 9 με 10 μποφόρ».

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 03/02/2022 | ΕΡΤ

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.