Πάτρα ΤΩΡΑ – Επιθέσεις δέχεται στο δρόμο η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη

featured image

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καλούνται να διαλευκάνουν μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, μετά την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας Εφετών της Πάτρας για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η οικογένεια έχει βρεθεί ήδη αντιμέτωπη με ακραία περιστατικά, ακόμα και με ανθρώπους που στο δρόμο τους επιτίθενται εξαιτίας διαρροών και δημοσιευμάτων που τους στοχοποιούν χωρίς καν ακόμη να έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις και ενώ οι ίδιοι ζουν το δράμα της απώλειας των παιδιών τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Την ίδια ώρα, ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον όσων δημοσιεύουν και διαδίδουν ανακρίβειες σχετικά με τα αίτια θανάτου των παιδιών τους. Ο δικηγόρος της οικογένειας Δασκαλάκη, μιλώντας στο best, ανέφερε πως οι τραγικοί γονείς θα τοποθετηθούν αρχικά με ανακοίνωση ενώ σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούν και νομικά.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Δημήτρης Καράμπελας, «σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσουμε διαδικασίες ώστε να κινηθούμε νομικά για όσα αναπαράγονται στα social media. Επίσης για οποιοδήποτε δημοσίευμα το οποίο ενέχει σκοπό συκοφαντικής δυσφήμισης ή είναι συκοφαντικό προς την οικογένεια θα υπάρξουν αστικές και ποινικές αξιώσεις. Όταν τελειώσουν όλα, θα συγκεντρωθούν και για όποια περίπτωση κριθεί, θα υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές. Άμεσα θα υπάρξει μία τοποθέτηση από την πλευρά της οικογένειας σχετικά με όσα έχουν ακουστεί και δημοσιευτεί το τελευταίο τριήμερο, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή».

Όπως εξηγεί ο ίδιος, «συγκεκριμένα θα έχουν μία συμπληρωματική και διευκρινιστική τοποθέτηση για τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών με παράθεση σε επίσημα έγγραφα όπως ιατροδικαστικές εκθέσεις. Και αυτό γιατί κάποιοι Πρόεδροι εταιρειών βγαίνουν και μιλούν χωρίς να έχουν κλινική εικόνα των παιδιών και χωρίς να έχουν στα χέρια τους έγγραφα σχετικά με τους θανάτους. Κάνουν εικασίες. Χθες είχαμε άλλο ένα ανεύθυνο δημοσίευμα- σχόλιο σύμφωνα με το οποίο υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στον απινιδωτή της Τζωρτζίνας».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.