Νέο σοβαρό τροχαίο με Φεράρι

featured image

Φαίνεται ότι μια ακόμα Ferrari διαλύθηκε λόγω… απερισκεψίας. Μια Ferrari 488 Pista βρήκε πρόωρο τέλος πριν από λίγες μέρες αφού προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Πολωνία. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Δυστυχώς, η Ferrari πλέον είναι μόνο για… ανταλλακτικά.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το πρωί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στη βορειοδυτική περιοχή της Πολωνίας, κοντά στην πόλη Wyrzysk. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες ήταν άσχημες με βροχή και θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν, που μπορεί να σημαίνει και την ύπαρξη πάγου στο οδόστρωμα.

Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη δεν είναι διαθέσιμες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Wyrzysk έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το σημείο του ατυχήματος με μια ανάρτησή της στο Facebook. Η ανάρτηση αναφέρει απλώς ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην παράκαμψη Wyrzyska στον αυτοκινητόδρομο S10 και ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Οι φωτογραφίες δείχνουν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος της 488. Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που το αυτοκίνητο έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και χώθηκε κάτω από αυτό. Το παρμπρίζ είναι θρυμματισμένο, η οροφή έχει υποχωρήσει και οι κολόνες έχουν υποχωρήσει σχεδόν σαν να αναποδογύρισε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, κάποια μέρη του αμαξώματος δείχνουν να έχουν μείνει άθικτα.

Άγνωστο επίσης παραμένει αν το αυτοκίνητο φορούσε τα εργοστασιακά ελαστικά ή αν ο οδηγός του τα είχε αλλάξει με χειμερινά, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το χειμώνα στη συγκεκριμένη περιοχή μόνον ιδανικές δεν είναι για να λειτουργούν τα Michelin Pilot Sport Cup 2 που φορά η 488 Pista.

 


  



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.