Τουρκική πρόκληση στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Νίκο Χαρδαλιά

featured image

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Αιγαίο, καθώς Τούρκοι προχώρησαν σε παρενόχληση του ελικοπτέρου που επέβαινε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέβαινε σε ελικόπτερο στο Ανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα σε θέση πάνω από το Αγαθονήσι, όταν στο ασύρματο υπήρξε κλήση κατά το οποίο οι Τούρκοι ανέφεραν «βρίσκεστε σε τουρκικό Fir» και τονίζοντας ότι το ελληνικό ελικόπτερο «πετάει σε αποστρατικοποιημένη περιοχή».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Η απάντηση των Ελλήνων πιλότων στους Τούρκους ήταν άμεση, λέγοντας ότι το ελικόπτερο βρίσκεται εντός του ελληνικού FIR.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η επίσκεψη στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου

Σημειώνεται ότι ο Χαρδαλιάς βρέθηκε σήμερα, σε ακριτικά νησιά και μικρονησίδες στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο υλοποίησης τετραήμερου προγράμματος επισκέψεων σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στο κεντρικό, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, από τον χώρο του Μνημείου των Ηρώων Πεσόντων, στην Κάλυμνο, δήλωσε: «Η ”εθνική μας κυριαρχία” είναι αδιαπραγμάτευτη. Και αυτό είναι το μήνυμα προς όλους. Η δική τους θυσία, το δικό μας στοίχημα ευθύνης, αφοσίωσης, καθήκοντος, ο δικός μας φάρος εθνικής υπερηφάνειας. Αθάνατοι». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.