Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Δεν φορούσε κράνος και πολτοποιήθηκε το κρανίο του

featured image

Για την αναγνώριση της σορού του ηθοποιού όπως είναι ήδη γνωστό απο χθές, κλήθηκε η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου καθώς οι αδελφές του δεν μπορούσαν να φτάσουν γρήγορα. Ωστόσο μιας και δεν ήταν παντρεμένοι, η μουσικός δεν μπορούσε να αποδείξει τη σχέση τους. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Τα γράφαμε. Οριστικό τέλος απο το ριάλιτι επιβίωσης ο Πηλίδης

“Δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε ο Λιάγκας το πρωϊ στον Αντ1 και συνέχισε:

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δεν μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας ο οποίος αποκάλυψε πώς ο ηθοποιός δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να πολτοποιηθεί το κρανίο του.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.