Ιδού ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα – «Ήθελα να το συνετίσω, έκανε συνεχώς αταξίες»

featured image

Σοκάρει η κατάθεση που έδωσε ο Πολωνός στις αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα, που τελέστηκε πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Ο 35χρονος Πολωνός χαρακτηριστικά φέρεται να δήλωσε στις αστυνομικές αρχές: «Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Του έβαλα την ταινία και τον άφησα. Ήθελα να μην μιλάει. Θα την έβγαζα όταν θα καθόταν φρόνιμα. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Κυψέλη: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από την απολογία του Πολωνού

Επιπλέον φέρεται να έσπασε με κομπρεσέρ το σημείο όπου είχε θάψει τον 7χρονο Ανδρέα στην ταράτσα του σπιτιού, και περιέγραψε πώς έβαλε τα οστά του παιδιού σε εργαλειοθήκη και την έκλεισε με κλειδαριά.

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στην συνέχεια τον έβαλα σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος πάλι τον είχα μαζί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.