«Η βασίλισσα της απάτης»: 51χρονη Σερραία παγίδεψε 87 άτομα και έβγαλε 268.000 ευρώ

featured image

Η “βασίλισσα της απάτης” μπορεί να χαρακτηριστεί μία 51χρονη Σερραία, η οποία παγίδεψε 87 άτομα και έβγαλε σε βάρος τους 268.000 ευρώ.

Η απατεώνισσα κατάφερε να κάνει ρεκόρ στις απάτες, αφού με έδρα τις Σέρρες και συνεργό έναν 69χρονο άντρα, δρούσε για 13 ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα να θησαυρίσει.

Πλέον βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, με τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν για χρόνια να διαδέχονται η μία την άλλη και να προκαλούν αίσθηση, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα από τα ανυποψίαστα θύματά της, δεν είχε καταλάβει έγκαιρα την παγίδα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Στην αποκάλυψη ότι η 51χρονη γυναίκα, που κρατείται από τον Αύγουστο του 2021 στις φυλακές του Κορυδαλλού, εξαπάτησε επιπλέον 31 άτομα από κοινού με τον 69χρονο συνεργό της, προχώρησε το γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με αποτέλεσμα να ανέβει ο συνολικός αριθμό των παθόντων σε 87.

Μόνο την τελευταία τετραετία, η “βασίλισσα της απάτης” διέπραξε 56 απάτες

Όπως διαπιστώθηκε, η Σερραία, από το 2008 μέχρι και τον Αύγουστο του 2021, άλλοτε προσποιούμενη τη δικηγόρο και άλλοτε την υψηλή αξιωματούχο του ΣΔΟΕ, κατάφερε να αποσπάσει από τους παθόντες, συνολικά το ποσό των 268.167 ευρώ, «προσφέροντας» δήθεν υπηρεσίες επίλυσης δικαστικών διαφορών, κλεισίματος βιβλίων στην εφορία, διακανονισμό χρεών, ακόμα και έκδοση πιστοποιητικών, τα οποία εύκολα κανείς θα μπορούσε να εκδώσει από το gov.gr.

Συνολικά διέπραξε μόνο την τελευταία τετραετία 56 απάτες και μία απόπειρα απάτης σε βάρος διαφόρων πολιτών, μαζί με τον συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και περιλαμβάνονταν στη δικογραφία. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.