Τραγωδία: 38χρονος πνίγηκε μπροστά στην γυναίκα του όταν βούτηξε σε παγωμένη λίμνη (vid)

featured image
Της ζήτησε να τον τραβήξει στο βίντεο όταν θα βουτούσε στον παγωμένο ποταμό, κάτω από τον πάγο ωστόσο δεν τον ξανάδε.

Τη φρίκη γνώρισε μία γυναίκα στην Ουκρανία, η οποία είδε τον σύζυγό της να χάνεται μπροστά στα μάτια της μέσα σε έναν παγωμένο ποταμό ενώ τον κινηματογραφούσε.

Ο 38χρονος άνδρας, ονόματι Alexander, ζήτησε από τη γυναίκα του να τον τραβήξει βίντεο την ώρα που θα πηδούσε στον παγωμένο ποταμό Chortomlyk στις 5 Φεβρουαρίου, ωστόσο με το που πήδηξε χάθηκε μέσα στον πάγο και οι διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο- αφού δεν κατάφερε να επιστρέψει στην επιφάνεια-δεν κατάφεραν να τον σώσουν αφού είχε παρασυρθεί από το ρεύμα κάτω από το παγωμένο ποτάμι. Οι διασώστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν την επόμενη μέρα σε βάθος 4 μέτρων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Το τραγικό περιστατικό έρχεται λίγες εβδομάδες μετά αφότου μια Ρωσίδα δικηγόρος πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο παιδιών της, αφού πήδηξε μέσα από μια τρύπα πάγου σε παγωμένο ποτάμι για να τιμήσει τα Ορθόδοξα Θεοφάνεια σε ένα χωριό νότια της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Αλεξάντερ, έκοψε με τη σειρά του με αλυσοπρίονο τον πάγο για να ανοίξει τρύπα και στη συνέχεια τον έσπασε με τσεκούρι. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.