Φωτιές στην Ηλεία: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει πώς πήρε και εκείνη 3.000 ευρώ ενώ «πάτησε εκεί για πρώτη φορά»

featured image

Την προσωπική της εμπειρία ως ρεπόρτερ στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, περιγράφει η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα για το πως μοίραζαν τις αποζημιώσεις μετά τη φονική φωτιά, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πώς πήρε και αυτή τα 3.000 ευρώ ενώ «πάτησε το πόδι της πρώτη φορά».

H δημοσιογράφος που βρέθηκε, όπως αναφέρει, στην περιοχή για πρώτη φορά έλαβε – στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που έκανε – τα 3.000 ευρώ που προoρίζονταν για τους πυρόπληκτους, τα οποία και στη συνέχεια επέστρεψε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Η ίδια δημοσιοποίησε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία από το 2007 στην οποία κρατά στα χέρια της τα 3.000 ευρώ που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους γράφοντας:


«Όχι καλέ δεν μοίραζαν τζάμπα χρήμα στις φωτιές της Ηλείας … Μέχρι εγώ το είχα πάρει που πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά εκεί (Τότε που κάναμε πραγματικό ρεπορτάζ και όχι κάτι άλλο…)», γράφει στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η ίδια εξηγεί στη συνέχεια ότι  «μπήκα στη τράπεζα, είπα πως κάηκε το σπίτι μου και μου έδωσαν τα λεφτά… τόσο απλά. Ανάμεσα στους ανθρώπους που υπέφεραν δόθηκε απίστευτο χρήμα και σε τσιγγάνους. Ένας είχε πάρει το ίδιο επίδομα τρεις φορές. Το έλεγε και γελούσε …».

«Τα χρήματα φυσικά τα επιστρέψαμε. Η ξεφτίλα τους όμως έμεινε στην ιστορία», καταλήγει.

Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο εκείνης της εποχής, η εφημερίδα Πρώτο Θέμα είχε καλύψει στο σχετικό ρεπορτάζ γράφοντας στην πρώτη σελίδα: «Και το ΘΕΜΑ πήρε τα 3 χιλιάρικα» και υπότιτλο «Χωρίς να είμαστε πληγέντες».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.