Στο φώς η απολογία του φονιά του Κάτσικα – «Κάναμε σ3ξ, δεν με πλήρωσε, τον σκότωσα και τον έκλεψα»

featured image

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα μέσα στο διαμέρισμα του στο Κάιρο της Αιγύπτου. Σύμφωνα με τα αιγυπτιακά Μέσα, ο δράστης της δολοφονίας ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ένα έγκλημα σεξουαλικής φύσης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (6/2) και όπως αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα, δράστης του φονικού ήταν ένας διανομέας, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του στις Αρχές.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός φονιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον μισθοφόρο

Τι κατέθεσε ο δράστης;


Στην κατάθεσή του ο συλληφθείς αποκάλυψε ότι αντάλλαξε το τηλέφωνό του με τον δημοσιογράφο και λίγες ημέρες αργότερα ο τελευταίος τον κάλεσε στο διαμέρισμά του Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν πήγε στο διαμέρισμα του Κάτσικα, εκείνος τον ρώτησε ποια είναι η οικονομική του κατάσταση. Όταν ο διανομέας απάντησε ότι είναι φτωχός, το θύμα φέρεται να του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά με χρηματικό αντάλλαγμα. Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, συναίνεσε και έκανε δύο φορές σ3ξ, αλλά το θύμα αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα που του είχε υποσχεθεί. Τη δεύτερη φορά διαπληκτίστηκαν και ο διανομέας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, τον χτύπησε, τον έριξε στο πάτωμα και τον μαχαίρωσε μέχρι που εξέπνευσε, αναφέρει το δημοσίευμα της «Ahram».

Στη συνέχεια άρπαξε 269 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και κάποια άλλα πράγματα του θύματος και διέφυγε, με τις αρχές να αναμένουν πλέον τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.