Η 29χρονη που ξόδεψε μια περιουσία για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν και στο τέλος το μετάνιωσε πικρά

featured image

Η γυναίκα που είχε ως στόχο να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν

Η 29χρονη Τζένιφερ, έκανε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει όσο γίνεται περισσότερο στο είδωλό της, την Κιμ Καρντάσιαν. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, δήλωσε μετανιωμένη που ξόδεψε σχεδόν μισό εκατομμύριο λίρες για αυτόν τον σκοπό…

Μια δεκαετία μετά, η 29χρονη εύχεται να μην είχε ξεκινήσει ποτέ αυτή τη διαδικασία.

Ήταν 17 ετών όταν έπεισε τη γιαγιά της να υπογράψει ένα έγγραφο που της επέτρεπε να κάνει αυξητική στήθους. Μετά από αυτό, κόλλησε!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Έχοντας ως έμπνευση το γεμάτο καμπύλες σώμα της Κιμ Καρντάσιαν, εκτιμά ότι έχει χαλάσει περισσότερες από 425.000 λίρες ή περίπου 600.000 δολάρια για να αλλάξει την εμφάνισή της!

Μεταξύ των πιο τολμηρών χειρουργικών επεμβάσεων περιλαμβάνεται η αφαίρεση τεσσάρων πλευρών, 10 επεμβάσεις για να μεγαλώσει τα οπίσθιά της, τρεις στο στήθος της και δύο στη μύτη.

Πριν από κάποιους μήνες, η Jennifer ευχόταν να μην είχε ξαπλώσει ποτέ στο χειρουργικό τραπέζι και απέτρεπε τις άλλες γυναίκες από το να κάνουν το ίδιο λάθος.

«Όλη μου τη ζωή έλεγα ότι ήθελα να γίνω η επόμενη Κιμ Καρντάσιαν. Τώρα που το σόου (Keeping Up With The Kardashians) φτάνει στο τέλος, είναι ο δικός μου καιρός να λάμψω, κάνε στην άκρη Κιμ», δήλωσε στη βρετανική Sun.


«Συνήθιζα να ακολουθώ ό,τι έκαναν οι Καρντάσιαν μέρα και νύχτα. Η Κιμ ακόμη με εμπνέει πολύ και πάντα αγαπούσα το πώς μοιάζει και το στιλ της. Αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον αντίκτυπο των Καρντάσιαν, όλοι θέλουν να τους μοιάσουν, έτσι τώρα όλες οι νεαρές γυναίκες μοιάζουν ίδιες. Έχουν το ίδιο πρόσωπο, μύτη και χείλη αλλά δεν θα τις κάνουν ευτυχισμένες. Το χειρουργείο είναι μόνο μέρος της λύσης, χρειάζονται βοήθεια και από ψυχολόγο.

Μετανιώνω που έκανα το πρώτο μου χειρουργείο, δεν ήμουν αρκετά ώριμη για να καταλάβω τις επιπτώσεις», σημείωσε η ίδια.

Όπως είπε ακόμη, «μόλις αρχίσεις να κάνεις κάποιες επεμβάσεις – όπως στα χείλη και botox – δεν μπορείς να σταματήσεις, πρέπει να τις κάνεις για πάντα».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.