Οικ. Στέγγου: Απέκτησε ακίνητο-φιλέτο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ – Τα σχέδια μετά την πώληση του Porto Carras

featured image

Το ακίνητο φιλέτο της «Ρενώ Μεσογείων» (ΡΕΜΕΣ Α.Ε.) στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο Κορωπί απέκτησε η Τεχνική Ολυμπιακή, συμμετέχοντας σε πλειστηριασμό.

Η επιχειρηματική αυτή κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής που χαράσσει η οικογένεια Στέγγου για να μετεξελιχθεί η Τεχνική Ολυμπιακή από τουριστική και κατασκευαστική σε εταιρεία συμμετοχών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλε γράμμα στη μητέρα του Άλκη, ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι – Τι της γράφει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο σχολείο με φώναζαν γυναικούλα, σήμερα βγαίνω στην τηλεόραση μια γυναικάρα

Αναφορικά με το νέο ακίνητο που απέκτησε, πρόκειται για τριώροφο κτίριο καταστημάτων και δύο υπογείων ορόφων συνολικής επιφάνειας 4.267 μ2 επί οικοπέδου εκτάσεως 4.570 μ2, ευρισκόμενο στο 2ο χλμ. της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου στο Κορωπί, για το οποίο πλειοδότησε προσφέροντας το ποσό των €2.512.000. Το ακίνητο που απέκτησε μέσω πλειστηριασμού, στέγαζε αντιπρόσωπο της γαλλικής φίρμας αυτοκινήτων, που πτώχευσε το 2018.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του νέου επενδυτικού προγράμματος που αναπτύσσει, μετά την πώληση του Πόρτο Καρράς στην Belterra Investments του Ιβάν Σαββίδη.

Με την ρευστότητα που απέκτησε από την πώληση η οικογένεια Στέγγου, επιδιώκει μέσω των θυγατρικών της βραχιόνων που εδρεύουν στην Κύπρο, να δραστηριοποιηθεί κυρίως στην ναυτιλία, το real estate κι άλλου είδους επενδύσεις, όπως την αγορά μη εξυπηρετούμενων δανείων, τομέα στον οποίο σχεδιάζει να αναπτύξει δραστηριότητα μέσω της που PFC Premier Finance Corporation LTD, που συστάθηκε τον περασμένο μόλις μήνα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.