“Χείμαρρος” ο Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: «Ο πιο αδίστακτος της ελληνικής σοουμπίζ. Τσέπωσε 215.000€»

featured image

Νίκος Μωραΐτης για Ρουβά: «Είναι το πιο αδίστακτο, προκλητικό πρόσωπο στην ελληνική σοουμπίζ»

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2) και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Βάκχες.

Ο Σάκης Ρουβάς, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στη φυλακή και παραδέχτηκε πως ό,τι συναίσθημα έχει για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς και πρόσθεσε «Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη… Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά».


Ο Νίκος Μωραΐτης «σφάζει» τον Ρουβά: «Είναι το πιο αδίστακτο, προκλητικό πρόσωπο στην ελληνική σοουμπίζ»

Μετά από τις δηλώσεις του Έλληνα σταρ, ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης σε ανάρτησή του στο Facebook επιτίθεται σφοδρά στον Σάκη Ρουβά χαρακτηρίζοντάς τον «αδίστακτο και προκλητικό».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μωραΐτης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Το έχω γράψει πολλές φορές και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι και σήμερα, με το ξέπλυμα του Ρουβά στον Λιγνάδη.Ο Σάκης Ρουβάς είναι το πιο αδίστακτο, προκλητικό και με έλλειψη ενσυναίσθησης πρόσωπο στην ελληνική σοουμπίζ.

Από το τσέπωμα 215.000 ευρώ για συναυλία 10 λεπτών εν μέσω φτώχειας, πανδημίας και 100 θανάτων τη μέρα μέχρι εκείνο το σκηνοθετημένο, αναγνωσμένο από οτοκιού βίντεο για το δημοψήφισμα, όπου είχε το θράσος να πει «έχουμε υποφέρει πολύ τα τελευταία χρόνια».

Υπέφερε από το Ηρώδειο, την Επίδαυρο και όπου αλλού τον τοποθέτησαν οι πλούσιοι χορηγοί του, την ώρα που συμπολίτες μας έτρωγαν από τα σκουπίδια. Η κάλυψη ενός κατηγορούμενου για παιδεραστία δεν είναι παρά άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του αριβισμού και της κενότητάς του».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.