Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη – Αλβανικά ΜΜΕ για τον 20χρονο. «Πώς διέφυγε από την Ελλάδα»

featured image

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης να δίνουν τα στοιχεία της ταυτότητας του 20χρονου υπόπτου, ο οποίος ενεπλάκη στην εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το αλβανικό Top Channel, διακρίνεται ο φίλος του 23χρονου δράστη, Ρότζερ Ντεμιράζιο, να έχει στον μηρό του τατουάζ. Αυτό που φαίνεται είναι ο αριθμός 1926, ο οποίος παραπέμπει στο έτος ιδρύσεως του ΠΑΟΚ.

273532557_10223365785145101_4896911315331374878_n


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός φονιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον μισθοφόρο

alvanosypoptosalkis02

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 20χρονος έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό στην Κρυσταλλοπηγή και πέρασε στην Αλβανία, κατόπιν ελέγχου του διαβατηρίου τόσο από τις ελληνικές, όσο και από τις αλβανικές Αρχές.

Όπως γράφει το αλβανικό Express, η ελληνική αστυνομία «παρακολουθεί τον συνεργό στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη».

«Ο 20χρονος έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία. Τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Το Revista One, με τη σειρά του, δίνοντας την ταυτότητα του υπόπτου γράφει ότι πρόκειται για τον «Rogers Demirazi, τον 20χρονο που η ελληνική αστυνομία έχει κηρύξει καταζητούμενο».


«Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, ο Demirazi μπόρεσε να διαφύγει στην Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου. Πέρασε κανονικά από την Καπστίτσα, και μάλιστα με το αλβανικό του διαβατήριο, γιατί μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν καταζητείτο» συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Το όνομα του 20χρονου έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα και πιθανόν μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και άλλα δεδομένα για τη ζωή του αναμένεται να παραδοθούν στις αλβανικές αρχές για να προχωρήσουν τη διαδικασία έκδοσης», επισημαίνεται ακόμη.

Το Gazeta Shqip έγραψε ότι ο 20χρονος «έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία, ενώ τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές».

alvanos1

alvanos4

Κούγιας: Η Αλβανία δεν εκδίδει υπόπτους στην Ελλάδα

Το πρωί της Κυριακής ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου νέου, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και δήλωσε πώς βρίσκεται «στο μαύρο σκοτάδι», καθώς θα μάθει «τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί».

«Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4. Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία. Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», σημείωσε ο κύριος Κούγιας.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.