Στα κάγκελα ο ιδιοκτήτης της ομάδας – Ο ποδοσφαιριστής και η ζημιά 20.000 ευρώ στα μπουζούκια

featured image

Εκτός από το γήπεδο σκοράρει και στις πίστες και μάλιστα ξέρει να ξοδεύει τα χρήματά του…

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να φημίζονται για την καλή ζωή που κάνουν και το ότι κοιμούνται νωρίς και αποφεύγουν τα ξενύχτια, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες… φωτεινές εξαιρέσεις.

Υπάρχουν κι αυτοί που εκτός γηπέδων ξέρουν να διασκεδάζουν, να γλεντάνε με την ψυχή τους και να ξοδεύουν πολλά χτήματα για την διασκέδασή τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Αυτό έκανε προ ημερών κι ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της Super League, που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα και ο οποίος φαίνεται πως είχε πάθει… στέρηση με τα νυχτερινά μαγαζιά κλειστά λόγων των μέτρων για τον κορωνοϊό.


Μόλις λοιπόν ανακοινώθηκε ότι τα νυχτερινά μαγαζιά ανοίγουν ξανά, αυτός πήρε αμέσως τα τηλέφωνά του, έκλεισε το καλύτερο τραπέζι και βγήκε να το… κάψει. Και όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με γίνει αντιληπτός από τους θαμώνες, αλλά το ξενύχτησε και διασκέδασε με την ψυχή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες της Live Sport αναφέρουν πως η βραδιά «ξέφυγε» κάπως οικονομικά, καθώς φεύγοντας από τα πολύ γνωστά… μπουζούκια της Αθηναϊκής νύχτας, πλήρωσε μόνο για λουλούδια 20.000 ευρώ!

Βέβαια, βάσει του συμβολαίου του, το ποσό αυτό δεν είναι και κάτι… σοβαρό για τον συγκεκριμένο. Δεν ξέρουμε όμως αν και στην ομάδα μόλις το μάθουν, θα είναι τόσο χαλαροί!

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.