Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω εμβολιαστεί! Φασιστικό μέτρο το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους μη εμβολιασμένους»

featured image

Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε εκφράσει παλιότερα την οργή της για την κυβέρνηση σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως: «Bγαίνει ο καθένας και λέει μπούρδες, φανφάρες και νομίζει ότι θα τις πιστέψουμε. Ε λοιπόν δεν πιστεύουμε. Είμαι έξαλλη. Βάζουν μωρά παιδιά να υποφέρουν με τις μάσκες στα σχολεία».

Για τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του κορωνοϊού μίλησε η γνωστή ηθοποιός, στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως παρόλο που όλη της η οικογένεια έχει εμβολιαστεί, εκείνη, όπως και η μητέρα της, δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα και θα αλλάξουμε και τα εκκλησιαστικά. Όχι, δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αναστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσει τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:


«Το φασιστικό μέτρο, το εκατοστάρικο που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω, οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου. Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη».

«Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο»είπε ούσα φορτισμένη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.