Έξαλλος Ευαγγελάτος για κρούσματα:"Αρχίζω να τα χάνω, τι μας λένε; Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά" (Vid)

featured image

«Κάτι πάει λάθος εδώ, θέλω διευκρινίσεις σε αυτό που ανακοίνωσαν»! Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του MEGA εξέφρασε δημόσια τον προβληματισμό του σχετικά με τα 50.000 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ!

Εξαιρετικά ανήσυχος εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News ο συντονιστής διευθυντής Β’ ΜΕΘ, του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος για το άνοιγμα των σχολείων, σε συνδυασμό με τη έκρηξη των κρουσμάτων.

Μάλιστα, ξεκίνησε τις δηλώσεις του μιλώντας για τις δύσκολες καταστάσεις στα νοσοκομεία και τις νέες εισαγωγές, ενώ κάποια στιγμή ανέφερε: «To 70% των κρουσμάτων κορωνοϊού πρέπει να είναι Όμικρον, όπως ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Σε αυτό το σημείο όμως τον διέκοψε ο Νίκος Ευαγγελάτος φανερά εκνευρισμένος και σχολίασε: «Ένα λεπτό, αυτό θέλω διευκρίνιση, γιατί αρχίζω και τα χάνω. Μας λένε ότι το 70% των κρουσμάτων είναι Όμικρον και το 30% Δέλτα και σήμερα έχουμε 50.000 κρούσματα. Συγνώμη, αλλά αν ισχύει αυτό, έχουμε 15.000 ή 10.000 Δέλτα; Τότε η Δέλτα καλπάζει και οι νοσηλείες θα έπρεπε να αυξηθούν, αλλά δεν αυξάνονται. Κάτι πάει λάθος εδώ, δεν βγαίνουν τα μαθηματικά»!


Από εκεί και πέρα ο κ. Καπραβέλος ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένας γονιός που να θέλει ανοιχτά σχολεία και κλειστά νοσοκομεία. Σήμερα είχαμε 57 εισαγωγές, η σημερινή εφημερία ήταν πολύ δύσκολη. Οι μονάδες είναι καλυμμένες στο 100%, υπάρχουν άρρωστοι, διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, που προσπαθούμε να τους διαχειριστούμε. Αυτή τη στιγμή δεν κατανοώ τη συζήτηση που έχει προκύψει. Δε ζητήσαμε κλείσιμο των σχολείων, ούτε των αθλητικών διοργανώσεων, ζητήσαμε απεγνωσμένα να μείνουν ανοιχτά τα νοσοκομεία», ανέφερε αρχικά ο κ. Καπραβέλος.

«Για μας προέχει η ανθρώπινη ζωή, δεν κατανοώ γιατί υποβαθμίζεται η αξία της ανθρώπινης ζωής. Ο αριθμός των νεκρών ειδικά με τα δεδομένα που θα προκύψουν, είναι ανησυχητικός, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στα θύματα και στους αρρώστους εκτός ΜΕΘ, και στην υποβάθμιση των άλλων ασθενειών που αντιμετωπίζονται στο νοσοκομείο και να μην συζητάμε μία μικρή παράταση του ανοίγματος των σχολείων», συνέχισε.

«Δεν γίνεται να μην μας ανησυχεί η θνητότητα στην Ελλάδα. Η οριστική λύση είναι ο εμβολιασμός, ωστόσο, η πολιτεία αρνείται να προχωρήσει στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα», κατέληξε στις δηλώσεις του, ο κ. Καπραβέλος.

Δείτε τη συνέντευξη και την παρέμβαση του Νίκου Ευαγγελάτου στο 0.35»:

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.