“Survivor”- Ο αγρότης, η ρουφιανιά και η χαζογκόμενα Μιριέλλα με τα γλωσσόφιλα

featured image

Ο Γιώργος ρουφιάνεψε την ομάδα του και  έγινε χαμός. Μίλησε για στημένο αγώνα που είχαν σχεδιάσει για τον οποίο και ο ίδιος συμφώνησε. Όμως στο συμβούλιο το αποκάλυψε για να γίνει ο γνωστός χαμούλης με την παρότρυνση βεβαίως της παραγωγής.

Αφού λοιπόν όλοι μίλησαν εναντίον του, ήρθε και η σειρά της Μυριέλλας να μιλήσει και να πει πως δεν τον έζησε για να ξέρει, τρείς κουβέντες είπαν όλες και όλες αλλά ίσως έχει ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από όλους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Δεν κατανοεί αυτά που όλοι κατανοούν. Θα έδινε ένα περιθώριο προσαρμογής, είπε… Και από την άλλη τονίζει πως δικαίως η ομάδα είναι εναντίον του αλλά περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί το θέμα… Καλά ούτε και αυτή  ξέρει τι λέει…. Ο ρουφιάνος κορίτσι μου σίγουρα έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον μη ρουφιάνο. Όσο για τις τρείς κουβέντες, είχαν και κάτι γλωσόφιλα ενδιάμεσα… Αλλά σιγά τα αυγά ε;. Και ο κόσμος  ξεσπά!

«Ενεργειακή χαζογκόμενα ετών 30ανταφεύγα: Αντί να πει ακόμα δεν ξέρω που τη πέφτω και ντροπή μου! Λέει ότι πέφτει από τα σύννεφα γιατί ο Κάτσα είναι πολύ σύνθετη προσωπικότητα που ξέρει να ελίσσεται…» 


«Όταν βρίσκετε με κάποια κοπέλα και υπάρχει συμπάθεια μετά τις 3 πρώτες προτάσεις ακολουθεί γλωσσόφιλο»

“Δεν το λέω για να τον δικαιολογήσω, απλά ο Γιώργος δεν κατανοεί ό,τι κατανοεί όλη η υπόλοιπη ομάδα. Που να ήθελες και να τον δικαιολογήσεις κιόλας ρε Μυριέλλα”

Φυσικά και οι εικόνες  μιλούν από μόνες τους

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.