Σμπαράλια κι άλλη Ferrari: Στη δημοσιότητα παρόμοιο τροχαίο με ίδιο αυτοκίνητο σαν του Τζώρτζη Μονογυιού

featured image

Τζώρτζης Μονογυιός: Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το τροχαίο στη Βούλα, με τη Ferrari 488, που στοίχισε τη ζωή στον 45χρονου Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Ένα βίντεο με ίδιον τύπο οχήματος, να φεύγει με παραπλήσιο τρόπο από την άσφαλτο, είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για αποκαλυπτικά στοιχεία.

Βίντεο με παρόμοιο τροχαίο με αυτό του Τζώρτζη Μονογυιού

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός – Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ που του στοίχισε τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν τον έχουν δέσει ακόμα»: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου για Βασιλακόπουλο

Ειδικότερα, τα ερωτήματα σχετικά με το πολυτελές αυτοκίνητο, που παρέλαβε λίγη ώρα πριν σκοτωθεί μ’ αυτό ο Τζώρτζης Μονογυιός, είναι πολλά. Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το όχημα αναμένεται να καταθέσει, ενώ οι Αρχές ερευνούν αν έγιναν νόμιμα όλες οι διαδικασίες για τον εκτελωνισμό του οχήματος κι αν υπήρχε κάποια πρότερη μηχανική βλάβη. Μάλιστα, το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πρόβαλε βίντεο με ένα αντίστοιχο όχημα της Ferrari, να φεύγει με παρόμοιο τρόπο από τον δρόμο, αλλά να μην εκρήγνυται, καθώς δεν προσέκρουσε σε δέντρο.

Για το τροχαίο στη Βούλα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Κούγιας και εξήγησε το γιατί αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του στοιχεία που πρέπει πάση θυσία να ερευνήσει η ΕΛ.ΑΣ..


Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του

Όπως υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογένειας Μονογυιού «πρέπει να πω ότι η τοποθέτησή μου όσον αφορά τη δικαστική διένεξη, είχε ως αφορμή ότι παρουσιάστηκε η κυρία αυτή στην τηλεόραση και παρουσίασε ιδανικές τις σχέσεις της με τον αείμνηστο Μονογυιό. Κάτι που σόκαρε, γιατί ο Μονογυιός με επέλεξε επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το παιδί του και κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να δει το παιδί του. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας πω, έχω γνώσεις από την επαφή που είχα με τον αείμνηστο Μονογυιό ήταν πέραν του δικηγόρου. Αυτό με εμποδίζει να αποκαλύψω στοιχεία που έχω στα χέρια μου, τα οποία θα τα θέσω υπόψη των αρχών, πρέπει να τα θέσω υπόψη των αρχών. Θα τα διερευνήσουν, αφού ερευνήσουν ενδελεχώς όλη την πορεία του αυτοκινήτου, αφού αποκαλυφθεί ποιος του το πούλησε, ποιος του το έφερε και το παρέδωσε, θα μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες που τον συνόδευαν, καθώς πήγαινε με πολύ μικρή ταχύτητα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο

Και συμπληρώνει «δεν μου φαίνεται λογικό ότι έχασε τον έλεγχο. Είχε μικρή ταχύτητα, μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο και σε κολώνα ενδείξεων και με πολύ μικρή ταχύτητα πρόσκρουση σε δέντρο, μου κάνει εντύπωση η έκρηξη. Και δεν κάνει μόνο σε εμένα εντύπωση αλλά και σε πραγματογνώμονες συναδέλφους μου. Είναι εύλογα κάποια ερωτηματικά».

Όσον αφορά το πολυτελές όχημα, επεσήμανε «το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο για πίστες. Του επιτρέπεται να κυκλοφορεί στον δρόμο αλλά τα συστήματα οδικής ασφάλειας, τα συστήματα φρένων, όλα τα συστήματα που έχει… Η ΕΛ.ΑΣ. είναι υποχρεωμένη να ζητήσει πραγματογνώμονα. Είχα μια στενή σχέση με τον αείμνηστο Μονογυιό και γνωρίζω πράγματα που ίσως να μην γνωρίζει και το στενό του περιβάλλον, έχω στοιχεία που πρέπει να τα μάθει η ΕΛ.ΑΣ.».

Τέλος, για το τροχαίο του Mad Clip, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε «επειδή δυο μέρες πριν ήρθε στο γραφείο μου ο παππούς του Mad Clip, ο κ. Αναστασόπουλος και μου ζήτησε να τον βοηθήσω και να βοηθήσουμε την αστυνομία να δούμε τι συνέβη στην υπόθεση αυτή κι αν νομίζω ως δικηγόρος ότι υπάρχει ευθύνη κάποιου να στραφούμε εναντίον τους. Αν δεν έχω στα χέρια μου στοιχεία και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας… Διαμένω 500μ. από εκεί, σε αυτή τη νησίδα έχουν συμβεί τουλάχιστον δέκα ανθρωποκτονίες από την έλλειψη προστατευτικών μπαρών. Ούτε ο δήμος, ούτε κανείς δεν έχει μεριμνήσει για να μπουν οι μπάρες».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.