Δύσκολες ώρες για τον Ευαγγελάτο, κατέρρευσε μόλις έμαθε ότι η δικαιοσύνη δε θεωρεί ψεκασμένο τον Τζόκοβιτς

featured image

Νίκος Ευαγγελάτος: Η είδηση της αθώωσης του Νόβακ Τζόκοβιτς μάλλον θα ξάφνιασε… τον δημοσιογράφο του Mega.

Τα ελληνικά κανάλια που μέχρι χθες μετέδιδαν πως ο Σέρβος τενίστας δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να αθωωθεί είδαν ξαφνικά τον Τζόκοβιτς να αθωώνεται πανηγυρικά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος υπενθυμίζουμε πως είχε δείξει τον εκνευρισμό του στον τηλεοπτικό αέρα για τα όσα είχε δηλώσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος δήλωνε με έντονο ύφος: «Δεν έχει πάει να διδάξει τένις αφιλοκερδώς, ούτε να κηρυττεί το λόγο του Θεού, αλλά να βγάλει εκατομμύρια κερδίζοντας το τουρνουά… Στην Αυστραλία που ο Τζόκοβιτς θέλει να πάει ανεμβολίαστος…».


Υπενθυμίζουμε πως όταν είχε «σκάσει» η είδηση για το ζήτημα ακύρωσης της βίζας του διάσημου τενίστα ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε δηλώσει επιπλέον μέσα από την εκπομπή του Live News:

«Δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5G και διάφορα άλλα και αυτός και η γυναίκα του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Τζόκοβιτς. Χαμός. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G» τόνισε.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.