Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία και τα ακίνητα που αφήνει στον Άγγελο Λάτσιο

featured image

Θα πάθετε πλάκα: Η αμύθητη περιουσία και τα ακίνητα που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Αναμφίβολα η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων 30 ετών.

Η πορεία που έχει διαγράψει είναι εντυπωσιακή, ενώ οι επιτυχίες της πολυάριθμες. Έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εκπομπή «Ελένη».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στα παιδιά της, Άγγελο Λάτσιο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, η αγαπημένη παρουσιάστρια αφήνει τα πάντα στους δικούς της ανθρώπους, ενώ εντύπωση προκαλεί η περιουσία που δίνει στον μεγαλύτερό της γιο, Άγγελο Λάτσιο.

Τι θα αφήσει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Ο 19χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφία). Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει.

Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή Μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ’όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους.

Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.