Τα τροχαία των διασήμων που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο – Από τον Παντελίδη μέχρι τον Μονογυιό

featured image

Θανατηφόρα τροχαία με κοινό χαρακτηριστικό τα πανάκριβα αυτοκίνητα που είτε οδηγούσαν τα θύματα είτε εμπλέκονταν στα δυστυχήματα, έχουν συνταράξει τη χώρα μας.

Από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τον Φεβρουάριο του 2016, στο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που ξεκλήρισε την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου έναν χρόνο μετά, και από εκεί στον θάνατο του Mad Clip τον περασμένο Σεπτέμβριο και στην τραγωδία με τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, στις 13 Ιανουαρίου 2022.

Παντελής Παντελίδης

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν τον έχουν δέσει ακόμα»: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου για Βασιλακόπουλο

Μέσα σε ένα πανάκριβο τζιπ, γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή του Παντελή Παντελίδη το 2016. Έναν μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το εισαγγελικό πόρισμα ένα χρόνο μετά, να αναφέρει πως ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Υπάτιος Πατμάνογλου

Τα λάστιχα και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο γιός του Mr Jumbo ήταν τα αίτια του δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας τον Φλεβάρη του 2017.


Όταν η μοιραία Porsche μπήκε στον παράδρομο κι συγκρούστηκε με το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, μέσα στο οποίο βρισκόταν η σύζυγος και το παιδί του.

Οι εικόνες και ο απολογισμός είχαν «παγώσει» τη χώρα. Τέσσερις νεκροί με τα δύο οχήματα να τυλίγονται στις φλόγες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο

Mad Clip

Στο τροχαίο με θύμα τον Mad Clip (20/09/2021) τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν πως ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να πατήσει φρένο στην παραλιακή και να κόψει στα 80 χιλιόμετρα από τα 134.

Διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο ήταν καλοσυντηρημένο σε καλή κατάσταση, αλλά όπως φαίνεται τα λάστιχα semi-slick που χρησιμοποιούνται σε πίστες για αγώνες ταχύτητας ήταν αυτά που προκάλεσαν το μοιραίο.

Τα λάστιχα που είναι ευάλωτα στο νερό, άφησαν όπως φαίνεται το αυτοκίνητο ακυβέρνητο για λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο νεαρός καλλιτέχνης να σκοτωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός – Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ που του στοίχισε τη ζωή

Το χθεσινό τροχαίο με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα των τροχαίων με πανάκριβα αυτοκίνητα… [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.