«Θαυμάστρια ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου, ανέβηκε η σύζυγός μου στη σκηνή και την πέταξε κάτω»

featured image

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Πασχάλης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τους Olympians, την εμπειρία του στην Eurovision και την σύζυγό του, Αλίκη.

Ο Πασχάλης αναφέρθηκε στη Eurovision του 1977, όταν εκείνος μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη ανέβηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν το αγαπημένο τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά στη Eurovision, αλλά το αποτέλεσμα μας αδίκησε. Μόλις ανεβήκαμε στη σκηνή, ο ήχος κατέβηκε στο 60%. Όταν μας έστησαν στη σκηνή έβαλαν τον Ρόμπερτ πιο μακριά από το συμφωνημένο και ο σχολιαστής είπε ‘ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και οι άλλοι. Το μεγάλο έπαθλο από τη Eurovision είναι ότι όλοι ακόμα και σήμερα θυμούνται το “Μάθημα Σολφέζ”», είπε.


Παράλληλα, αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σχολείο»: «Όταν το έγραψα έτρεξα στη γειτονιά μου, συνάντησα τη φίλη μου την Αλίκη. Της το τραγούδησα και ενθουσιάστηκε, μου είπε να το κάνω δίσκο. Δεν είχα καμία σχέση με τους δίσκους, ήμουν ένας μπογιατζής που έβαφε αυτοκίνητα. Ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα και η πρώτη ακροάτρια ήταν η Αλίκη».

Τέλος αποκάλυψε μια «αμήχανη στιγμή» που είχε με θαυμάστριά του και χρειάστηκε να «αναλάβει» η γυναίκα του.

«Ντράπηκα να υπογράψω στο στήθος της θαυμάστριας που μου το ζήτησε, αλλά προθυμοποιήθηκε ο κιθαρίστας. Σε μία συναυλία μου θαυμάστρια μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου, ανέβηκε η Αλίκη (η σύζυγός του) στην σκηνή και την πέταξε κάτω».

«Η Αλίκη είναι ο άνθρωπος που με προσέχει, όχι γιατί είμαι ατίθασος, αλλά γιατί ως καλλιτέχνης είμαι ανασφαλής. Η Αλίκη είναι η σύντροφός μου κι εκείνη που με προσέχει, είτε σας αρέσει είτε όχι!», είπε ο Πασχάλης. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.