Πόσο στημένο - Βάζουν τον γκόμενο της υπεύθυνης χορηγίας του ριάλιτι

featured image

Τον πρώην ή τον νυν της Μυριέλλας Κουρεντή περιμένατε στο Survivor ο σύντροφός της Μπέλας Καζολέα είναι αυτός που μπαίνει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Φυσικά για όλους όσους δεν τους “λέει” κάτι το όνομα (σ.σ. Μπέλα Καζολέα) πρόκειται για την γυναίκα η οποία δουλεύει ως στέλεχος προσωπικού στην εταιρεία που χορηγεί αθλητικά είδη στο ριάλιτι επιβίωσης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Από την άλλη, ο  39χρονος Γιώργος Καβακάκης είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελλάδας ενώ τελευταία έχει κάνει φωτογραφήσεις και για το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη του περσινού νικητή του Survivor. Είναι και συνεργάτης της εταιρείας που χορηγεί το παιχνίδι.


Έτσι λοιπόν ο ΑτζούνΙλίτζαλι έκανε την ανατροπή αφού αλλού περιμένετε να δείτε ζευγάρι και άλλου σας έρχεται! Bonus μαζί με τον Καβακάκη μπαίνει και ο Σάκης Αρσενίου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το survivor δείχνει να δυναμώνει αρκετά τόσο στο κομμάτι του ριάλιτι όσο και αγωνιστικά. Και οι δύο άνδρες είναι πολύ γυμνασμένοι, δείχνουν ιδιαίτερα αθλητικοί σε άριστη φυσική κατάσταση αλλά και φαίνονται ικανοί σε στόχους. Φυσικά και δεν θα είναι οι μοναδικές προσθήκες που θα γίνουν αφού υπολογίζεται ότι τουλάχιστον άλλα 5 με 7 άτομα θα μπουν ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.