Γεωργιάδης για το “Ρεβεγιόν” στο Σύνταγμα από Πακιστανούς – “Απαράδεκτες οι εικόνες”

featured image

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες γιόρτασαν την έλευση του 2022 υπό περιορισμούς, χωρίς μουσική και στα σπίτια τους και οι Έλληνες επιχειρηματίες για δεύτερη χρονιά αναγκάστηκαν να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους την Πρωτοχρονιά, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, στήθηκε… πάρτι από χιλιάδες μετανάστες.

Για τις εικόνες με τους συνωστισμένους μετανάστες χωρίς προστατευτική μάσκα μίλησε το πρωί στον Ant1 o υπ. Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, «Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι έγινε ενημέρωση τους ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», κατέληξε ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.