Ανέβασε ροζ βίντεο με τη συναίνεσή της αλλά όταν χώρισαν έβαλε το…

featured image

Το πρωί της Παρασκευής, ένας 25χρονος συνελήφθη στην Πάτρα έπειτα από καταγγελία της 23χρονης πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 23χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της ανήρτησε σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο με ερωτικές πράξεις.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι, ήταν μαζί για 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, το βίντεο είχε ανέβει με την συναίνεσή της, αλλά όταν χώρισαν ο 25χρονος άλλαξε τον τίτλο προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος με τον ερευνητή Παυλάκη: «Λένε ψέματα για τον κορωνοϊό» – «Με κόψανε» (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πλάνα-κόλαση στο νέο Survivor – «Θάνατος» τα κοντινά του σκηνοθέτη – Φάτε μάτια ψάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην σύντροφός της έστειλε το βίντεο στον εργοδότη και στη μητέρα της κοπέλας με υβριστικά σχόλια.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, αναφέρονται τα εξής:

“Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για απειλή, εξύβριση, δυσφήμιση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 29-12-2021 στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι στη συνέχεια τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ημεδαπός κατηγορούμενος για απειλή, εξύβριση, δυσφήμιση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία ημεδαπής για αποστολή από τον κατηγορούμενο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, το οποίο προηγουμένως είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στους οικείους της και στον εργοδότη της, το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διερεύνησε την υπόθεση, πιστοποίησε την εγκληματική πράξη του κατηγορουμένου και προέβη στη σύλληψη του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.