Γι’αυτο δίνει 8.000€ στον Βαλάντη: Τα τρελά λεφτά που παίρνει ο Ατζούν από το ΣΚΑΙ για κάθε επεισόδιο Survivor

featured image

To Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης με πολύ αντίξοες συνθήκες και ο Ατζούν πληρώνει μεγάλα ποσά στους παίκτες εβδομαδιαίως, ως αντιστάθμισμα.

Ωστόσο, όσα δίνει, τόσα περισσότερα λαμβάνει από τον ΣΚΑΙ, για την προβολή του survivor, το οποίο συγκεντρώνει την προτίμηση των τηλεθεατών, για ακόμη μία σεζόν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός – Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ που του στοίχισε τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν τον έχουν δέσει ακόμα»: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου για Βασιλακόπουλο

Όπως ανέφερε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real Life” ο Ατζούν έχει κάνει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ να πληρώνεται ανάλογα με την τηλεθέαση του κάθε επεισοδίου.

Ο Ατζούν πληρώνεται αδρά από τον ΣΚΑΙ για το survivor

Η βάση εκκίνησης των εσόδων ξεκινάει από το 20% τηλεθέασης και παίρνει 80.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, με κάθε μονάδα που ανεβαίνει σε τηλεθέαση, ανεβαίνει και κασέ κατά 4.000 ευρώ. Για παράδειγμα, αν ένα επεισόδιο φτάσει το 30%, ο ίδιος θα εισπράξει από τον ΣΚΑΪ 120.000 ευρώ, εκτός των διαφημίσεων και των χορηγών.

Σύμφωνα με τα ποσά αναφέρονται στο ρεπορτάζ, αν το Survivor κάνει (μόνο) 20% όλη την εβδομάδα, η εταιρία παραγωγής του Ατζούν παίρνει για 5 επεισόδια 400.000 ευρώ. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.