Άνδρας ισχυρίζεται πως το μόριο του μίκρυνε 3,8 πόντους λόγω αγγειακής βλάβης από τον κορονοϊό

featured image

Το χειρότερο είναι πως η η βλάβη που του προκάλεσε ο κορονοϊός είναι μη αναστρέψιμη.

Καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια οι επιπτώσεις του κορονοϊού από ανθρώπους που νόσησαν. Μία από τις πιο περίεργες είναι η περιπέτεια ενός άντρα στις ΗΠΑ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το μόριό του συρρικνώθηκε κατά 3,8 πόντους, εξαιτίας αγγειακής βλάβης που υπέστη από τον Covid.

Ο 30χρονος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο, αφού κατάφερε να πάρει εξιτήριο, συνειδητοποίησε ότι είχε στυτική δυσλειτουργία. Με κάποιες θεραπείες που έκανε με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, όμως διαπίστωσε ότι το μόριό του είχε μικρύνει. Οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι η κατάστασή του θα είναι πιθανότατα μόνιμη λόγω αγγειακής βλάβης στον στυτικό ιστό του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Μεζούρα


Σύμφωνα με μελέτη του University College του Λονδίνου σε 3.400 άτομα, διαπιστώθηκε ότι η συρρίκνωση του μορίου ήταν ένα σπάνιο σύμπτωμα μεταξύ των 200 που νόησαν από Covid.

Ο 30χρονος μιλώντας σε podcast για την περιπέτειά του τόνισε: «Είμαι ένας ετερόφυλος άνδρας, 30 ετών. Τον Ιούλιο του περασμένου έτους κόλλησα κορονοϊό και ήμουν πολύ άρρωστος. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, είχα κάποια προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Αυτά σταδιακά βελτιώθηκαν με ιατρική φροντίδα, αλλά φαίνεται να έχω μείνει με ένα μόνιμο πρόβλημα.

Το μόριό μου έχει συρρικνωθεί. Πριν νοσήσω ήμουν πάνω από τον μέσο όρο, όχι τεράστιο μέγεθος, αλλά σίγουρα μεγαλύτερο από το κανονικό. Τώρα έχω χάσει περίπου 3,8 πόντους. Οφείλεται προφανώς σε αγγειακή βλάβη και οι γιατροί μου φαίνεται να πιστεύουν ότι θα είναι κάτι μόνιμο. Δεν θα έπρεπε να έχει πραγματική σημασία αυτό, αλλά έχει βαθιά επίδραση στην αυτοπεποίθησή μου», ανέφερε.

Παρότι ο 30χρονος είπε ότι οι γιατροί του μίλησαν για μόνιμη κατάσταση, δύο άλλοι γιατροί επιμένουν ότι μπορεί να επέλθει η αποκατάσταση, με την χορήγηση κάποιων φαρμάκων, αλλά και συγκεκριμένων ασκήσεων, που βοηθούν το μόριο να επανέλθει στην αρχική του μορφή με την πάροδο του χρόνου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.