Τρίκαλα: Εφιάλτης για 15χρονη, 20χρονος δημοσίευσε βίντεο της και βρίζει όποιον του λέει να το κατεβάσει

featured image

Διαπόμπευση 15χρονης με βίντεο που περιέχει ερwτικές της πράξεις με 20χρονο, κατήγγειλε η μητέρα της ανήλικης, στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός FM 100”, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για τον εφιάλτη που ζει η κόρη της, η οποία βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Όπως ανέφερε η μητέρα, το βίντεο διέρρευσε ο ίδιος ο 20χρονος, εδώ και λίγες εβδομάδες, ενώ η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, δια του δικηγόρου της, χωρίς, όμως, να μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία, διότι δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.


Διαπόμπευση 15χρονης από τον σύντροφό της

Τις μέρες που ακολούθησαν, το βίντεο διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες και έφτασε στην κατοχή της ίδιας της μητέρας, η οποία προχωρά άμεσα πλέον και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.

Όπως αναφέρεται στο trikalavoice.gr, η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, απηύθυνε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο και εισέπραξε, σύμφωνα με πληροφορίες, απαξιωτική απάντηση και ύβρεις για την κόρη της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί την οικογένεια, η διαπόμπευση της 15χρονης την έχει οδηγήσει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε σημείο, μάλιστα, που θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.