Το δικό του μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό στέλνει ένας μαθητής της πέμπτης δημοτικού σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού. Με λόγια απλά και με την παιδική του αθωότητα, ένας 11χρονος μαθητής στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς της χώρας. Ο μικρός Νικόλας μιλάει για το πώς βλέπει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μετά τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση όλους αυτούς τους μήνες και για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι σαν εμάς, δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η αγάπη και η ομόνοια ανάμεσα στους ανθρώπους, ενώ όπως λέει οι πολίτικοί δείχνουν να ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό του. Κουρασμένος που έχει στερηθεί την αγκαλιά των φίλων του, αναφέρει ότι πλέον οι άνθρωποι έχουν διαχωριστεί σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους…. Δείτε το βίντεο Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News Σχετικά Αρθρα

featured image

Το δικό του μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό στέλνει ένας μαθητής της πέμπτης δημοτικού σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού.

Με λόγια απλά και με την παιδική του αθωότητα, ένας 11χρονος μαθητής στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς της χώρας.

Ο μικρός Νικόλας μιλάει για το πώς βλέπει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μετά τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση όλους αυτούς τους μήνες και για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.


Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι σαν εμάς, δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η αγάπη και η ομόνοια ανάμεσα στους ανθρώπους, ενώ όπως λέει οι πολίτικοί δείχνουν να ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό του.

Κουρασμένος που έχει στερηθεί την αγκαλιά των φίλων του, αναφέρει ότι πλέον οι άνθρωποι έχουν διαχωριστεί σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους….

Δείτε το βίντεο

 




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.