Μεταχειρισμένη από Σερβία με μόλις 1.000 χλμ: Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

featured image

Ο Τζώρτζης Μονογυιός αγόρασε τη Ferrari από Σέρβο έμπορο, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, με μόλις 1.000 χλμ. στο κοντέρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σέρβο έμπορο, οι δύο άνδρες συζητούσαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην εισαγωγή πολυτελών αυτοκινήτων σε υποψήφιους Έλληνες και ξένους αγοραστές.

Ο Ντανιέλ, ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες μάντρες με super cars στη Γερμανία, βρίσκεται στην Ελλάδα, για να παράσχει στις αστυνομικές Αρχές πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με την παραχώρηση της Ferrari 488 Pista στον 45χρονο επιχειρηματία.

Σε άψογη κατάσταση η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός – Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ που του στοίχισε τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο

Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, διευκρινίζει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα. «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη» υπογράμμισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εμπόρους dream car στη Γερμανία και η έκθεση που διαθέτει βρίσκεται στη πόλη Uhingen.


Στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται γνωστοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, επαφές που απέκτησε από τη φιλική σχέση που διατηρεί με τον κομμωτή της Μπάγερν Μονάχου, καθώς του είχε βελτιώσει ένα Mercedes CLS AMG και από τότε το όνομα του Ντανιέλ καταχωρήθηκε στις ατζέντες όλων των top class ποδοσφαιριστών.

Η Μπάγερν, που έχει σύμβαση με την AUDI, πρώτα δίνει τα οχήματα που προορίζονται για τους ποδοσφαιριστές της στον Ντανιέλ, για να κάνει τις απαιτούμενες βελτιώσεις και μετά τα παραδίδει στους κατόχους τους. Ένας από τους πιο πιστούς του πελάτες είναι και ο Φρανκ Ριμπερί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν τον έχουν δέσει ακόμα»: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου για Βασιλακόπουλο

Η μάντρα που αγόρασε τη Ferrari ο Τζώρτζης Μονογυιός

Τζώρτζης Μονογυιός ferrari

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.