Έξαλλος γιατρός “στόλισε” δημοσιογράφους στον αέρα του ΑΝΤ1: «Ντροπή σας! Είστε δολοφόνοι» – «Κλείστε τον»

featured image

Έξαλλος γιατρός βγήκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του Ant1 και με το… καλημέρα σας άρχισε να επιτίθεται στους δημοσιογράφους, αλλά και στον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

Συγκεκριμένα, σήμερα κλήθηκε να μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και για τα μέτρα προστασίας, ο Μοριακός Βιολόγος, Χειρούργος και Διδάκτωρ Ανοσολογίας, Δημήτριος Αντωνίου, που στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις μεταλλάξεις κορωνοϊού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Ωστόσο, ο ίδιος δεν πρόλαβε να αρθρώσει ούτε μία πρόταση για τα εμβόλια. Από την στιγμή που συνδέθηκε ο κ. Αντωνίου με την εκπομπή, ξέσπασε «μάχη» ανάμεσα σε αυτόν και το δημοσιογραφικό πάνελ του Ant1, μιλώντας αρχικά για το βιογραφικό του, το οποίο και ζητήθηκε να αναφερθεί στον αέρα.


Τι δήλωσε όντας έξαλλος ο γιατρός στον τηλεοπτικό αέρα;

«Είμαι Αμερικανός πεζοναύτης σε περιοδεία στη Βαγδάτη, έτσι νιώθω μεταξύ σας με αυτά που ακούω. Θα με ανεχθείτε; Θα αντέξετε; Διότι εδώ μιλάτε για τον θάνατο κύριοι. Και βγάζετε γυμνούς πισινούς. Ντροπή σας. Για εκατόμβες νεκρών και βγάζετε τις γυμνές. Θα φέρνετε μπροστά μου ανθρώπους που έχουν τα αντίστοιχα πτυχία. Να σέβεστε τους νεκρούς! Όλη η εκπομπή σας είναι μία εξόδιος ακολουθία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνίου, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους, που προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Μάλιστα η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο γιατρός αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας (σ.σ. είχε μιλήσει προηγουμένως στον σταθμό υπέρ των εμβολίων): «Βγάζετε τον ανεκδιήγητο Μητροπολίτη Φθιώτιδας…Είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας Α.Ε. Στην κονόμα».

«Ντροπή! Δεν θα μιλάτε έτσι για τον σεβασμιώτατο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν θα συνεχίσουμε έτσι, με δική σας υπαιτιότητα», του απάντησαν οι δύο παρουσιαστές εν εξάλλω. «Βρήκατε δικαιολογία να με κόψετε. Ντροπή σας! Είστε δολοφόνοι», ήταν τα τελευταία λόγια που πρόλαβε να πει στον «αέρα» του ant1 ο κ. Αντωνίου πριν τον κόψουν: «Ντροπή δική σας! Τελειώσαμε. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ», φώναξαν οι δημοσιογράφοι.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.