Χαμός στην Θεσσαλονίκη - Αντιεμβολιαστές έστησαν σκηνές έξω από το δημαρχείο (video)

featured image

Αντίσκηνα μπροστά στο δημαρχείο έστησαν διαδηλωτές-αρνητές του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να… μείνουν μέχρι το πρωί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα μέτρα της κυβέρνησης.

Όπως σημειώνει το thesstoday.gr, εκατοντάδες διαδηλωτές μετά από πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πήγαν λίγο μετά τις 7 έξω από το δημαρχείο, ενώ στήνουν αντίσκηνα μπροστά από τις παραταγμένες αστυνομικές δυνάμεις.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έπιασαν κορόιδο» τον Μέσι: Πλήρωσε 30.000.000 και αγόρασε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που σε λίγο δεν θα υπάρχει καν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι, υποστηρικτής Δικτατορίας και προσκυνημένος»

Μάλιστα οι διαδηλωτές συνεχώς φωνάζουν συνθήματα κατά του εμβολιασμού, της κυβέρνησης και των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.


Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε μαζική πορεία κατά των μέτρων για τους  άνω των 60 με καπνογόνα και δάδες, ενώ οι συγκεντρωμένοι έλεγαν μεταξύ άλλων «κάτω τα χέρια από τους γονείς μας», αντιτιθέμενοι στο νέο μέτρο των προστίμων σε όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί.

Βίντεο με τους αντιεμβολιαστές που στήνουν σκηνές

Αντιεμβολιαστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και έβγαλαν αντίσκηνα, προκειμένου να διανυκτερεύσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Με πληροφορίες από το thesstoday.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.