Νέος χωρισμός-βόμβα στην ελληνική shwobiz - Πασίγνωστος τραγουδιστής - Όπως... Βανδή και Ντέμης!

featured image

Δύο χωρισμοί και ένα νέο love story που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της ελληνικής τηλεόρασης. Έρχονται άμεσα και οι ανακοινώσεις… Κυκλοφορεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό ότι θα σκάσει ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz που θα προκαλέσει πάταγο. Ένας από τους δύο είναι από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Και μάλιστα από εκείνα που «γράφουν» πολύ στην τηλεόραση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έπιασαν κορόιδο» τον Μέσι: Πλήρωσε 30.000.000 και αγόρασε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που σε λίγο δεν θα υπάρχει καν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι, υποστηρικτής Δικτατορίας και προσκυνημένος»

Ο χωρισμός θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα). Και έπεται ένας ακόμη που θα σκάσει και θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο. Πάλι ένας από τους δύο είναι top όνομα του τραγουδιού. Επίσης με πολύ δυνατή προϋπηρεσία στην τηλεόραση.

Η διαφορά είναι ότι και το έτερόν του ήμισυ είναι εξίσου διάσημο στον χώρο του. Τέλος πάντων, μετά τις αποκαλύψεις των δύο χωρισμών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για λίγο καιρό, θα σκάσουν και τα ευχάριστα. Για τους δύο που χώρισαν αλλά δεν έμειναν και καιρό μόνοι. Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός…

Πηγή: iciao.gr [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.