Σάλος με το post Τριανταφυλλόπουλου για Τσίπρα και εμβόλια – “Τώρα ζητάει να…”

featured image

Η δημοσίευσή του γνωστού δημοσιογράφου στα social media ήδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Το μήνυμά του στο twitter για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τις δόσεις…

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πολύ συχνά τοποθετείται μέσω των social media για όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στα τελευταία του tweets σχολίασε την… κόντρα που έχει ξεσπάσει σχετικά με το «πρόστιμο» της κυβέρνησης σε όσους είναι άνω των 60 και δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Μάλιστα, στην ανάρτησή του δεν στόχευσε μόνο κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα, καθώς θεωρεί πως έκανε… κωλοτούμπα!


Συγκεκριμένα έγραψε: «Ξεχνάνε και τι λένε απο την φρενίτιδα του υποχρεωτικού εμβολιασμού που τους έπιασε!Τότε σωστά είχε επισημάνει το επαίσχυντο κίνητρο των 150 ευρώ.Τώρα ζητάει οικονομικά κίνητρα για να πεισθούν τα υπερήφανα γηρατειά αντί του προστίμου των 100 ευρώ!Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον!»

Ιδού:

Συγκλονίζει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Πέθαναν δύο νέοι ανεμβολίαστοι φίλοι μου – Πρέπει να…»

Μία τοποθετήση που ήδη προκάλεσε συζητήσεις στα social media, σχετικά με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω ανάρτησης στο Twitter σχολίασε τη… διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους για τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα έχασε δύο νέους φίλους του, οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστοι!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε δύο μέρες χάθηκαν δυο ανεμβολίαστοι φιλοι,νέοι γύρω στα 40 κι ένας νεότερος εμβολιασμένος.Αντί να φαγώνεστε ευχηθείτε ο ιός να αρχίσει να υποχωρεί. Ρίξτε μια ματιά στους δείκτες συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Σουηδία και Ινδία απο ελάχιστους έως μηδενικούς θανάτους σε 7 ημέρες»! 

  [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.